Har du blåst upp ballonger med munnen så vet du vad jag pratar om! Men vad är det som händer när man får denna yrsliga känsla i skallen och domningarna i läpparna! Är det syrebrist som gör allt detta? Hur som så är jag i full färd med att plocka ihop gamla tillbehör till stundande barnkalas. Bord, klaffstolar och discokula. Men gissa vad jag saknar! Jo just det, en ballongpump!

BallongerAtt blåsa upp 50 ballonger utan pump är inte aktuellt. Hur gör ni?

Andra kul saker till barnkalaset är fiskedam och trollkarl. Det är liksom lite givet att barnen ska ha en godispåse när dom går hem. Förra gången vi hade kalas var det ett av barnen som inte vågade säga att hen inte fått något ur fiskedammen så dennes förälder kom fram senare och förklarade läget. Snacka om att jag fick panik. Stackars unge men felet åtgärdades snabbt och alla vart nöjda.

Kommer inte orka baka en massa så det kommer att bli färdigköpta kakor och jag har beställt en tårta med frostmotiv! 250kr för en tårta!!! Hoppas att dom gillar tårtan.

I nästa inlägg kanske jag visar hur det såg ut på kalaset!